Parturi-kampaamo Kung henkilökunta

Meidän jengi

Salaisuutemme täydellisten hiusten taustalla piilee onnistuneessa konsultaatiossa ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemisessa. Tiimimme koostuu alansa huipuista, jotka jatkuvasti kehittävät taitojaan ja kouluttautuvat. Olitpa sitten etsimässä vaaleiden hiusten asiantuntijaa, hiustenpidennysten taitajaa tai tyylikkään leikkauksen tekijää, löydät osaavan tekijän juuri meidän tiimistämme.

Parturi-kampaaja Ronja

RONJA

Olen Ronja, toinen Kungin perustajista ja omistajista. Minulla on laaja 14 vuoden kokemus alalta sekä intohimo muotiin ja trendeihin. Haluan kuitenkin aina tuoda jokaisen oman persoonallisuuden ja kauneuden esiin.

Vahvuuteni on erilaiset vaalennukset, teen myös vaativia leikkauksia, hiustenpidennyksiä ja rohkeita värinmuutoksia. 

Tärkeintä minulle on ylivertainen asiakaskokemus ja penkissäni saat olla oma itsesi. Kanssani kulkee salonkikoirat Fiina ja Tove.

Parturi-kampaaja Ming

MING

Olen Ming, alalla olen ollut jo reilun 14 vuotta. Olen toinen Kungin perustajista ja omistajista. 

Asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntäni ja kaikki kauneuteen liittyvät kokonaisuudet inspiroivat minua.

Rakastan työssäni käsillä tekemistä ja sitä että saan olla luova. Erityisesti pitkien hiusten vaalennustyöt ovat vahvuuteni. 

Opiskelen tällä hetkellä Helsingin desing schoolissa visualistin ja stylistin tutkintoa, jotta voisin palvella teitä vielä laajemmassa kokonaisuudessa.

Parturi-kampaaja Mari

MARI

Olen Mari ja valmistuin kampaajaksi 2016. Intohimo muotiin ja hiuksiin on ollut aina.Parasta tässä työssä on kun penkistä lähtee tyytyväinen asiakas.

Teen monipuolisesti kaikenlaisia töitä. Eniten varmasti erilaisia hiustenvärjäyksiä raidoituksia, balayage jopa rohkeampiin väreihin. Teen myös pidennyksiä sinetti ja teippitekniikoilla. Sekä kampauksia ja leikkauksia. 

Kouluttaudun säännöllisesti ja seuraan tiiviisti alan/muodin uusimpia trendejä ja tekniikoita.

Parturi-kampaaja Vilma

VILMA

Olen Vilma olen ollut alalla 7 vuotta. Hiukset ovat olleet intohimoni aina. Inspiroidun ihmisistä ja kauneudesta sen eri muodoissa.

Työssäni tärkeää minulle on asiakaskohtaamiset. On ihana toteuttaa hiusunelmia ja sitä kautta tuoda hyvää mieltä ja itsevarmuutta asiakkaalle. Erikoisosaamiseni on vaalennukset, teen kuitenkin monipuolisesti parturi-kampaajan töitä.

Parturi-kampaaja Ellu

ELLU

Olen Ellu ja olen ollut alalla jo 15 vuotta, joten kaikenlaista kokemusta on karttunut. Olen kilpaillut alalla paljon ja voittanut Kampaamoalan Worldskills kilpailun.

Teen laajasti erilaisia leikkauksia, värejä ja kampauksia. Viimeisimpänä opiskelin ekokampaajaksi vuonna 2017, joten myös kasvivärit kuuluvat osaamiseeni. 

Muoti, kauneus ja hiusala on ollut lähellä sydäntäni aina.