Parturi-kampaamo Kung henkilökunta

Meidän jengi 🖤

Meille olet tervetullut omana itsenäsi, nauttimaan rennosta hyvästä ilmapiiristä, rautaisesta ammattitaidosta ja erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta.

Me Kungissa haluamme personalisoida jokaiselle oman lookin, etkä aina tarvitse ideaa hiusten suhteen vaan meidän laajan osaamisen vuoksi voidaan yhdessä luoda jotain upeaa fiiliksen/sesongin mukaan 🔥

Muoti ja kokonaisuuksien luominen on meille lähellä sydäntä ja mahdollisesti tulevaisuudessa meiltä löytyy myös muita palveluita, mm meikeistä on ollut kovasti kysyntää 😉

RONJA

Olen Ronja 31.v ja olen työskennellyt alalla yli 12 vuotta. Rakkaus alaan kasvoi entisestään KUNGin perustamisen myötä vuonna 2017. 

Osaamiseni eri hiustyyleihin on laaja ja olen rohkea tekemään suuriakin muutoksia. Intohimonani on muoti sekä jatkuva kehittyminen alan uusimpien trendien parissa.
 

Ihanaa nähdään KUNGissa 🖤

Parturi-kampaaja Ming

MING

Olen ollut pitkään parturi-kampaaja (reilu 12 vuotta) ja yrittäjyys on aina ollut mun juttu.
KUNG perustettiin noin 4 vuotta sitten ja intohimo yrittäjyyteen on vain kasvanut vuosien varrella.

Asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntä ja kaikki kauneuteen liittyvä, kokonaisuudet inspiroivat mua!

Rakastan työssäni käsillä tekemistä, luovuutta. Erityisesti pitkiä hiuksia vaalennustyöt raidoittamalla ovat vahvuuteni.

Ihanaa nähdään KUNGissa 🖤

Parturi-kampaaja Mari

MARI

Olen Mari, 30v. Aloitin työt Kungissa nyt syksyllä 2021. Kampaajaksi olen valmistunut vuonna 2016, joten kokemusta alalta löytyy jo useampi vuosi.

Teen laajasti lähes kaikkia parturi-kampaajan töitä. Ehdottomia omia lemppareita on kuitenkin värjäykset, kuten balayage ja raidotustyöt. Teen myös hiustenpidennyksiä sinettejä ja teippejä. Parturityöt onnistuvat myös klassisista malleista hyvin häivyteltyihin.

Seuraan aktiivisesti alan uusimpia trendejä, jostain saan omaan työhöni paljon inspiraatiota.

Asiakaspalvelussa parasta on onnellinen asiakas uudella tukallaan! 🖤