Parturi-kampaamo Kung henkilökunta

Meidän jengi 🖤

Meille olet tervetullut omana itsenäsi, nauttimaan rennosta hyvästä ilmapiiristä, rautaisesta ammattitaidosta ja erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta.

Me Kungissa haluamme personalisoida jokaiselle oman lookin, etkä aina tarvitse ideaa hiusten suhteen vaan meidän laajan osaamisen vuoksi voidaan yhdessä luoda jotain upeaa fiiliksen/sesongin mukaan 🔥

Muoti ja kokonaisuuksien luominen on meille lähellä sydäntä ja mahdollisesti tulevaisuudessa meiltä löytyy myös muita palveluita, mm meikeistä on ollut kovasti kysyntää 😉

RONJA

Olen Ronja 31.v ja olen työskennellyt alalla yli 12 vuotta. Rakkaus alaan kasvoi entisestään KUNGin perustamisen myötä vuonna 2017. 

Osaamiseni eri hiustyyleihin on laaja ja olen rohkea tekemään suuriakin muutoksia. Intohimonani on muoti sekä jatkuva kehittyminen alan uusimpien trendien parissa.
 

Ihanaa nähdään KUNGissa 🖤

Parturi-kampaaja Ming

MING

Olen ollut pitkään parturi-kampaaja (reilu 12 vuotta) ja yrittäjyys on aina ollut mun juttu.
KUNG perustettiin noin 4 vuotta sitten ja intohimo yrittäjyyteen on vain kasvanut vuosien varrella.

Asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntä ja kaikki kauneuteen liittyvä, kokonaisuudet inspiroivat mua!

Rakastan työssäni käsillä tekemistä, luovuutta. Erityisesti pitkiä hiuksia vaalennustyöt raidoittamalla ovat vahvuuteni.

Ihanaa nähdään KUNGissa 🖤

Parturi-kampaaja Mari

MARI

Olen Mari, 30v. Aloitin työt Kungissa nyt syksyllä 2021. Kampaajaksi olen valmistunut vuonna 2016, joten kokemusta alalta löytyy jo useampi vuosi.

Teen laajasti lähes kaikkia parturi-kampaajan töitä. Ehdottomia omia lemppareita on kuitenkin värjäykset, kuten balayage ja raidotustyöt. Teen myös hiustenpidennyksiä sinettejä ja teippejä. Parturityöt onnistuvat myös klassisista malleista hyvin häivyteltyihin.

Seuraan aktiivisesti alan uusimpia trendejä, jostain saan omaan työhöni paljon inspiraatiota.

Asiakaspalvelussa parasta on onnellinen asiakas uudella tukallaan! 🖤

Parturi-kampaaja Sonja

SONJA

Mun nimi on Sonja ja aloitin vuokratuolilla KUNGissa lokakuussa 2021.

Kokemusta löytyy hiusalalta 10 vuoden ajalta ja muutamasta
hiusnäytöksestä Tukholmasta ja Pariisista. Yrittäjyys ja työskentely ihmisten kanssa on lähellä mun sydäntä ❤️

Hiuksia tulee tehtyä aikalailla laidasta laitaan. Teen paljon mm.
erilaisia vaalennuksia balayageista babylightseihin ja pidennyksiä. Uskaltakaa vaan kysyä ja buukata aikaa niin tehdään yhdessä upeeta tukkaa hyvällä fiiliksellä! 👊🏻

Nähdään tyypit Salon Kungissa ✨

Parturi-kampaaja Noora

NOORA

Oon 25 vuotias Noora ja alotin urani KUNGissa syyskuussa 2021. Valmistuin parturi-kampaajaksi 2015 ja sitä ennen olin opiskelijana 2,5 vuotta alan hommissa eli intohimo tehdä tukkaa on ollut aina! Kampaamo hommien lisäksi työskentelen myös musiikin parissa.

Teen monipuolisesti kaikenlaisia parturi ja kampaamo töitä. Paljon tulee tehtyä mm. erilaisia raidoituksia, vaalennuksia ja pitkiä hiuksia.
Muoti on aina kiinnostanut mua ja seuraan aktiivisesti uusia trendejä mm.instagramista, tiktokista ja ympäriinsä netistä.

Asiakaspalvelu ja ihmisten kohtaaminen on mun työssä parasta ja KUNGiin voi aina tulla rennosti täysin omana itsenään 🖤